Welkom in de massagetherapiepraktijk

Ontspannen is belangrijk voor ons lichamelijk en geestelijk welzijn. Vaak zetten we spanningen van alledag en bij lastige situaties in ons leven vast in ons lichaam. In onze moderne wereld waarin veel druk en stress ervaren kan worden is daarnaast dus behoefte aan dieper contact, verbinding en het ervaren van meer innerlijke rust. Massage en massagetherapie kunnen een bijdrage leveren aan meer ontspanning. Door regelmatige massages kunt u zich rustiger en meer ontspannen gaan voelen. U kunt meer uit het denken komen en uw lichaam weer meer ervaren.

Mijn intentie is te werken vanuit een holistische visie, dat wil zeggen dat ik u op zo'n manier masseer, dat uw lichaam, geest en emoties kunnen worden aangeraakt. Een holistische massage of massagetherapiebehandeling is er op gericht u te laten ervaren wat er op dat moment in uw lichaam voelbaar is. Het geheel is in de holistische visie groter dan de som van de losse delen. In een holistische massage raak je dus niet alleen het lichaam aan maar beïnvloed je ook de mentale, emotionele en spiritiuele niveau's.

Het is mijn intentie u tijdens een massage of massagetherapiesessie te laten voelen dat u er mag zijn met alles wat er op dat moment is aan gevoel en eventuele lichamelijke klachten en dat u zich daarin gedragen voelt. Ook in de yin yogalessen die ik geef is dat mijn uitgangspunt.

Holistische massage kan passend zijn bij uiteenlopende klachten en thema's, zoals:

Ook bij een sportmassagebehandeling is het mijn intentie u met aandacht te behandelen. Bij sportmassage zijn het vooral de spieren die aandacht zullen krijgen. Door intensief sporten kunnen afvalstoffen door de verzuring van spieren (pijn)klachten veroorzaken. Ik help u daar weer vanaf door de betreffende lichaamsdelen, indien nodig stevig, te masseren.

Ik nodig u van harte uit om een afspraak te maken en meer ontspanning te gaan ervaren door één van de behandelingen die ik aanbied. De behandelingen vinden plaats in mijn praktijkruimte waar een rustige sfeer heerst. U kunt ook  thuis of op een andere door u gekozen locatie in het land gemasseerd worden. Alles is er op gericht u een diepe ontspanning te laten ervaren. Ik heb aandacht voor de gehele mens met zijn of haar eigen unieke, persoonlijke achtergrond.

Kom weer in balans door aandachtige aanraking in elke behandeling die ik u geef.Quirine Lodder

Contact

Massagepraktijk Quirine Lodder
Hoofdstraat 16
2931 CK Krimpen aan de Lek
06-17754281